Päästeameti teated

pa_logo_vaiksemPärnumaa
12. juunil kell 22.14 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Oja tänaval. Teataja sõnul tuli viiekordse kortermaja teise korruse aknast suitsu. Päästjate saabudes selgus, et korteris oli läinud toit pliidil kõrbema.

12. juunil kell 12.24 teatati häirekeskusele tulekahjust Surju vallas Jaamakülas. Päästjate saabudes põles abihoone mõõtmetega 4×5 meetrit. Põleng kustutati, hoone hävis tules.

12. juunil kell 12.15 sai häirekeskus teate, et Pärnus kesklinnas olid hädas pardipojad, kes olid teadmata põhjustel ilma emata. Päästjad leidsid kolm linnupoega ning toimetasid nad loodusesse. Pealtnägijate sõnul oli vares kaks pardipoega minema viinud.

12. juunil kell 9.07 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnus Esplanaadi tänaval. Teataja sõnul oli hoone esimesel korrusel tunda suitsulõhna ning automaatne tulekahjusignalisatsioon töötas. Päästjad tegid sündmuskohal kindlaks, et tulekahju ei olnud, ilmselt oli tegu anduri rikkega.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s