Pärnumaa töömess

töötudEesti Töötukassa Pärnumaa osakonna poolt kokku kutsutud erinevate Pärnumaa tööandjate ja organisatsioonide esindajad kogunesid 6. juunil 2017 St. Peterburg´i OCC konverentsi- ja vabaajakeskusesse, et arutleda töömessi teemadel.

Pärnumaa töömess toimub järgmisel aastal juba viiendat korda, seega saab rääkida juba traditsioonilisest üritusest, mis toob kokku nii tööandjad, tööotsijad kui organisatsioonid. Kuidas on läinud 4 eelnevat töömessi; kuidas töömessi veelgi paremini üles ehitada; millised ootused on tööandjatel, partneritel ja messikülastajatel; kuidas üritust paremini turundada ning kuidas pärnakaid Pärnusse tagasi saada, olid teemad, mida ümarlauas arutati.

Ettevõtetest osalesid Wendre, Lottemaa Teemapark, Hedon Spa & Hotel, AQ Lasertool,  Note Pärnu, Valmos, Lahendaarium. Lisaks ettevõtetele olid kohal Pärnu Linnavalitsus, Pärnumaa Ettevõtlus- ja Arenduskeskus, Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Rajaleidja ja Eesti Töötukassa.

Ühiselt leiti, et järgmise aasta mess nimetatakse ümber „Pärnumaa töö- ja karjäärimessiks“, sest lisaks töökohtadele pakutakse huvilistele ka karjäärialast infot sh võimalust osaleda erinevates töötubades ja loengutes. Messil, mida juba kavandatakse on tööandjatel veelgi suurem võimalus endid ja oma töövõimalusi tutvustada läbi töötubade. Töötatakse juba praegu selle nimel, et messil oleks pakkuda senisest enam ka kvalifitseeritud tööjõule mõeldud töökohti. Mõeldes ka tootmisettevõtete tööjõu vajadusele, plaanitakse selle aasta oktoobri alguses, ettevõtlus- ja täiskasvanu õppija nädalate raames, avatud uste päevi ettevõtetes, mille eesmärk on tutvustada ettevõtteid ning tööotsijatel on võimalus koheselt ka tööle kandideerida. Avatud uste päevad on messi üks osa, mis toimub 5 kuud enne põhimessi. Ürituse lähenedes on täpsem info leitav ka töötukassa töömesside kodulehelt toomess.ee. Järgmine, arvult viies Pärnumaa töö- ja karjäärimess toimub 4. aprillil 2018 Pärnu Kontserdimajas.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s