Krista Nõmm lahkub Kümblusest

justsee_logoToetudes Krista Nõmme väitele, on ta soovist taandada end Kümbluse OÜ nõukogust teavitanud juba linnavalitsuse sekretäri Tiina Rohti.

Linnavolinik selgitas portaalile Just See ka lahkumise põhjuseid.
“Kui juht ei suuda oma visiooni nö maha müüa, siis on ta kustunud juht. Pole mõtet jätkata. Eelmisel nädalal oli nõukogu koosolek, kus häälteenamusega sai heakskiidu ettepanek jätkata samas hoones vanaviisi edasi. Lisaks läks läbi ettepanek kompenseerida puudujääke sauna piletihinna tõusuga. See kõik ei kattu minu visiooniga jätkusuutlikust saunast,” selgitas Nõmm oma soovi lahkuda Kümblus OÜ nõukogust.

OÜ Kümblus nõukogu esimees Krista Nõmm tegi mõni aeg tagasi linnavalitsusele ettepaneku Karja tänava sauna kinnistu enampakkumise korras realiseerida ning saadavast müügitulust ehitada uus ökonoomne saunahoone.

Nõukogu esimees põhjendas olemasoleva saunahoone müügiplaani asjaoluga, et hoone kõrged ülalpidamiskulud, investeeringuvajadused ja olemasolevate ruumide mahud ei võimalda ettevõttel kahjumit vähendada ja seetõttu on mõistlikum olemasolev hoone müüa ning ehitada uus ja ökonoomne saun mõnele linna kinnistule.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s