Päästeameti teated

pa_logo_vaiksemPärnumaa

27. mail kell 20.36 teatati häirekeskusele tulekahjust Vändras Vanal tänaval. Teataja sõnul põles vana katlamaja. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et hoones põles tekk. Tulekahju likvideeriti kell 20.45.

27. mail kell 9.12 teatati häirekeskusele, et Pärnus Vahe tänaval valati korteri kanalisatsiooni torru puhastusainet, mis hakkas kihisema ja tossama. Päästjad selgitasid sündmuskohal välja, et tegemist ei olnud ohtliku reaktsiooniga ja aitasid kööki laiali voolanud vedeliku kokku koguda ning tuulutasid ruume.

27. mail kell 1.51 käisid päästjad kustutamas järelvalveta lõket Pärnus Kalevi puiesteel. Lõke oli tehtud maja varemetele.

26. mail kell 23.35 teatati häirekeskusele, et Pärnus Vana-Saugas leiti jalakäijate silla alt jalanõud. Sündmuskohal alustasid päästjad otsingutöödega jõest ning kell 23.59 leiti veest vanema naise surnukeha.

 

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s