Kontaveidi hoog rauges Itaalias

Anett_Kontaveit_(19141240885)Taago Pähkel
spordihuviline

Kontaveidi hoog rauges Rooma  WTA turniiri veerandfinaalis. Põhjuse selleks andis ka loomulikult rumeenlanna maailma edetabeli neljas Simona Halep, kes praktiliselt ei eksinud oma löökidel sundides samas Anett Kontaveiti eksima pidevalt.

Päris palju lihtvigu tuli eestkäelöökidest ning esimene geim numbritega 6:2 läks Simona Halepile. Teine sett algas Anett Kontaveidile kohe oma servigeimi kaotusega.  

lgas mänguelemendis oli tunda et Simona Halep on meie sportlasest üle ehk mäng oli peegelpildis võrreldes Anett Kontaveidi kahe eelneva mänguga.

Simona Halep mängis pingevabalt, kontrollis matši käiku, oli kiire ja võimas. Teine geim tundus minevat samasse auku esimesega, kuid Anett Kontaveidil õnnestus seisul 1:4 murda vastase palling ja hoida ka oma pallingut ning  kaotusseisu vähendada 3:4.

Kaheksandas geimis jäi Anett taha 0:40, suutis siis uuesti mängu viigistada, kuid ei enamat, 5:3 Simona Halep võttis oma. Mängu ei muutnud kergemaks ka tugev tuul, mis väljaku sisuliselt liivatormiga.

Järgmises geimis hoidis  Kontaveit oma pallingugeimi seisuks 4:5. Seejärel Halepi pallingugeimis suutis Anett päästa kaks matšpalli, kuid kolmandat enam päästa ei õnnestunud, mis tähendask, et Simona Halep võttis teise seti võitu 6:4 ja kogu mängu numbritega 6:2 6:4. Lihtvigu kogunes Anett Kontaveidil 33 Simona Halepi 23 vastu ning võidetud punkte 53 Simona Halepi 69 vastu.

Truniiriga võib Anett Kontaveit kindaslti rahule jääda ning jääme põnevusega ootama peagi alagavaid Prantsusmaa lahtiseid tennisemeistrivõistlusi Rolland Garros liivaväljakutel.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s