Spordiminutid

worldchampionships2017

 

Taago Pähkel
Spordisõber

Viimased olulisemad spordiuudised

Jäähoki
Neljapäeval jätkusid mängud jäähoki MM-l, kus veerandfinaalides kohtusid USA-Soome, Venemaa-Tsehhi, Saksamaa–Kanada ja Šveits ning Rootsi.  Arvestades senist esitust turniiril, valmistas üllatuse Soome, kes alistas USA 2:0. Soome kohtubki laupäeval poolfinaalis Rootsiga kes oli kindlalt tulemusega 3:1 üle Šveitsist.

Teises poolfinaalmängus kohtuvad Venemaa kes võitis  Tsehhit 3:0 ja Canada kes oli üllatavalt tasavägises mängus üle Saksamaast skooriga 2:1 .
Canada tegi mängus 50 pealeööki Saksamaa 20 vastu, kuid sakslaste väravaht Grubauer Philipp tegi supermängu, vastasel juhul oleks skoor olnud tunduvalt  suurem.
Arvestades senist turniiri käiku ning peetud mänge, siis kindlasti on teine poolfinaal rohkem finaali mõõtu, sest Venemaa ja Canada on näidanud turniiril seni kõige paremaid mänge. Venemaa küll kaotas USA- le alagrupiturniiril viimases mängus, kuid ilmselt hoidsid kavalad venelased end tagasi ja mõtlesid veerandfinaalile Tsehhiga, USA  seevastu paugutas kõik oma padrunid ära ja Soome vastu oli nende colti trummel tühjaks saanud.

Ralli
Portugalis algas neljapäeva õhtul autoralli järjekordne MM etappp. Suurte lootustega rallivõit Eestisse tuua asusid starti ka Ott Tänak ja Martin Järveoja, kes peale esimest lühikest 3,36 km publiku ehk nö „miki hiire“ kiiruskatset on 12 kohal.
Tegelik võistlus läheb lahti reedel.  Ralli jätkubki reedel  esimese kiiruskatsega, millel pikkust 26,70  km.
Start peaks antama  kell  12.09. Ott on enne rallit avaldanud arvamust, et stardipositsioon ei ole paha ning teepuhastajad nad väga olla ei tohiks. Seega pöidlad pihku!

Korvpall
BC Kalev/Cramo korvaplliklubi tegi seda jälle! Viimastel minutitel leitakse niiöelda kuues või seitsmes käik ja võetakse oma.
Seekord siis seisuga 77:74 Eesti meistrivõistluste finaali kolmandas mängus. Kogu mängu vältel oli Avis Utilitas Rapla korvpalliklubi domineerivamaks pooleks ning kuigi enne lõppu tundus, et nüüd Rapla võtab esimese finaalseeria võidu ära, siis nii ei jhtunud. Vaatamata Rapla spordihoonesse kogenenud publiku marulisele toetusele ei suutnud Avis Utilitas Rapla korvpalliklubi siiki lõpus ikkagi edu hoida ja Kalev võttis jälle oma.
Kõik lahenes viimase 45 sekundiga, kus BC Kalev/Cramo mängijad eesotsas mängujuhi Branko Mirkovic`ga  demonstreerisid väga külma närvi ning Branko vabavisked olidki viimased mängus visatud punktid.
Rapla küll üritas lõpuni kuid Kalev siiski ei murdunud.
Edukamad punktitoojad olid BC Kalev/Cramol Branko Mirkovic 27 punktiga ning Avis Utilitas Rapla poolelt Thomas van der Mars 17 silma ja 15 lauapalliga. Loodame et Rapla meestel veel seetõttu mast maas ei ole ning leitakse motivatsiooni ikkagi püüelda vähemalt ühe võidu poole.
Esimesed mängud algavad 17.15 ja õhtused mängud 21.15.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s