Politsei leidis 78-aastase Joe

Joe

Politsei teatab rõõmuga, et Joe on leitud.
Nimelt märkasid tähelepanelikud inimesed juba täna hommikul Sindi raba läheduses liikumas vanemat meest, kuid ei osanud siis arvata, et mees kodust eemale on sattunud ja koduteed enam ei leia. Pärast meedias nähtud otsinguteadet selgus, et rabas hommikul nähtud mehe näol ongi tegemist Joega, keda nii lähedased kui ka politsei otsivad ning mehe leidjad teatasid politseile tema asukohast.

Pärnu politseijaoskonna piirkonnavanem Tõnu Kivis sõnas, et Joe oli politsei saabudes väsinud ja janune ning meedikud toimetasid ta tervisekontrolliks haiglasse. „Selle loo õnneliku lõpu eest lähevad tänusõnad tublidele ja tähelepanelikele inimestele, kes Joed märkasid, tema liikumise meelde jätsid ja sellest politseile teada andsid. Nii sai mees kiiresti vajalikku abi ning jõuab peagi tagasi lähedaste keskele,“ sõnas Kivis.

Tänan kõiki hea koostöö eest!

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s