Luitejooksu juubel.

Luitejooks_2016 Albert SllasteKahe Silla Klubi teatab:
16. aprillil Pärnumaal Häädemeeste vallas Rannametsa külas toimuv Luitejooks tähistab Pärnu Kahe Silla Klubi ja kevad-suvise liikumishooaja algust. Ühtlasi on tegemist Pärnu Kahe Silla Klubi kolmikürituse 1. etapiga.

Ümmargust tähtpäeva tähistav Luitejooks kutsuti Pärnu Kahe Silla Klubi poolt ellu 2008. aastal ning alates sellest ajast on osalejate ridadesse lisandunud hulgaliselt fänne. Tänavune jooks tõotab tulla taas menukas ning pakub ea- ja jõukohaseid valikuid igale maitsele. Lisaks klassikalisele jooksule on kavas ajavõtuga ja ajavõtuta käimine-kepikõnd (luiteretk), lastejooksud ning koerasõpradele mõeldud distantsid. Ühtekokku oodatakse Luitemaa metsadesse liikuma ligi 1500 spordisõpra.

Lastejooksud 2016_Albert Sillaste(6)8,3 km pikkune männimetsaalune Luitemaa looduskaitseala läbiv rada pakub kauneid loodusvaateid ning mõõdukat sportlikku väljakutset. Valdavalt pehmel metsaalusel pinnasel kulgev distants läbib Luitemaa looduskaitseala, kusjuures seal asuvad luited Torni- ja Tõotusemägi on Eesti kõrgeimad.

Spordipäeva programmis jagub tegevust kogu perele. Kavas on põhijooks, käimine-kepikõnd (luiteretk), lastejooksud ja koeraomanike rõõmuks Koerte Luitekross ja –retk.

Lisainfo on Kahe Silla Klubi kodulehel:
https://www.2silda.ee/rannametsa-luitejooks/

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s