Repliik: Meie võitsime

20170313_180702JS, 10.04.2017

Artikkel „Tõõhõivereform tervendab santi Jumalasõnast paremini” hakkas meilegi ootamatult elama iseseisvat elu. Lugu jagati, nii mõnedki tundsid end olevat loo peategelastega sarnases olukorras.
Täna saab portaal Just See raporteerida oma lugejatele esimesest töövõidust.  Nimelt saavutas üks meie artikli peategelasi töötukassalt õiglase otsuse. Tema töövõime arvestati Töötukassa poolt ümber ning oleme rahul, et asudes nõrgema poole – aidates ning kajastades, oleme saavutanud selle – et õiglus võidutses.
Kuidas see raske ja komplitseeritud protsess meie peategelasel õnnestus, seda jagame lugejatele kui mitte varem, siis tuleva nädala esimesel poolel kindlasti. Paberid vajvad lugemist ja teiste abistajate hinnangut.

Siiski oleme veendunud, tööhõivereform on ette valmistatud puudulikult ning seetõttu jätkame selle suure ja tõsise probleemi lahkamist.  Meie eesmärk on alati tasuta jagada pärnakatele olulisi uudiseid ja alati olla nõrgema poolel. Seda suurem on meie ja loodame ka Teie rõõm meie väikese, kuid ühele inimesele olulise võidu puhul.
Lubame, et sellel suunal jätkame.

Loe:
Tööhõivereform tervendab santi Jumalasõnast paremini

Advertisements

One thought on “Repliik: Meie võitsime

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s