9 päeva, 25 restorani – Pärnu Restoranide Nädal!

17240291_1454609741250589_3055201662978565887_o
Pärnu kokad on restoranide nädalaks valmis ja broneerimine on alanud.

1.-9. aprill 2017 toimub Pärnu Restoranide Nädal ja ettevalmistused selleks on lõppenud. Menüüd on valmis ja alates tänasest saab Pärnu Restoranide Nädala menüüdega tutvuda ning teha broneeringuid kodulehel  www.parnurestaurantweek.ee.

Osalevad restoranid pakuvad sel perioodil 2-käigulist lõunasööki hinnaga 10 eurot ja 3-käigulist õhtusööki 18 eurot. Pakutavad toidud on valitud a´la carte menüüst, et enim meeldinud roogi saaks ka hiljem tellida.

Pärnu Restoranide Nädala korraldaja Kadi Elmeste sõnul saadi eelmisel korral kinnitust sellele, et külalised eelistavad interneti broneerimiskeskkonda. “Külastajate soovist lähtudes oleme ka sel aastal loonud kodulehele broneerimiskeskkonna kohese tasumise võimalusega. Selleks, et külalistel oleks veelgi mugavam broneerida, saab teha valiku kas oma lemmik restorani või sobiva kellaaja järgi,” täpsustas Elmeste.

25 osaleva restorani peakokka on kampaanianädala menüüdesse kokku seadnud mitmeid põnevaid maitseid. Restoranide nädalal pakutakse osalevates restoranides nii lamba- kui põdraliha, merikuradit ja võikala, kalkunit ja pardiliha.

Pärnu Restoranide Nädal toimub 1.-09. aprillil 2017, eesmärgiga tutvustada Pärnu restorane nii eestimaalastele kui ka lähinaabritele. Erimenüüsid pakutakse eelneva broneeringu alusel, broneerides vähemalt päev ette http://www.parnurestaurantweek.ee. Restoranide nädal viiakse ellu tänu Pärnu Linnavalitsuse, osalevate ettevõtjate ning Amservi koostööle.

Vaata lisaks galeriid:
https://justsee.blog/2017/03/21/milline-on-sinu-lemmik-dessert/

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s