Jätkub Pärnu ja Vaasa õpilaste ühine muusikaprojekt

Kaks-purje-Pärnus-Vaasa-pargis-Foto-Urmas-Saard.jpg
Foto: Urmas Saard

Esmaspäeval, 13. märtsil sõidavad Pärnu linna noored muusikud sõpruslinna Vaasasse, et jätkata sügisel alustatud muusikaprojektiga.

Pärnu Muusikakooli õpilastest ning linna koolide pedagoogidest koosnev delegatsioon viibib 13.-16. märtsini sõpruslinnas Vaasas. Kavas on muusikalise koostöö jätkamine sealt, kust sügisel pooleli jäi. Toimuvad ühised proovid ning seejärel antakse sõpruslinna erinevates koolides kontserte. Pärnakatel on võimalus osa saada ka Vaasa koolide õppetundidest.

Antud projekt sai alguse eelmise aasta novembris, kui Pärnut külastasid sõpruslinna Vaasa õpilased, õpetajad ja direktorid. Kaheksa muusikahuvilist noort Vaasast ja neli andekat muusikut kodulinnast kohtusid kolme päeva jooksul, mille käigus harjutati kokkumängu. Esineti koolides ning Pärnu Kontserdimajas solistide konkursi finaalkontserdil ”Sügisulg 2016”.

Pärnu ja Vaasa sõpruslinnadena on koos läbitud pea 60-aastat. Pärnu LV haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Andrus Haugas tõdes peale sügisese sündmuse kordaminekut, et just noorte käes on võimalused ja jõud seda sõprussilda edasi ehitada.

Lisainformatsioon:
Reine Tapp
Pärnu Linnavalitsuse noorsoonõunik
444-8255
reine.tapp[at]lv.parnu.ee

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s